Я і моя впевнена осінь. (Майстер-клас впевненості у собі) / Творчество
Добро пожаловать
Имя пользователя
Пароль
Забыли пароль?
Я і моя впевнена осінь. (Майстер-клас впевненості у собі)
А в кого осінь ще пробуджує давно забуті почуття, і...не зважаючи на падаюче листя за віктом...в душі виростає щось нове, тендітне і живуче??? Вірніше відновлюється.
По-моему единственное,что делает человека уверенным в себе - это четко сформированые взгляды на жизнь и умение сложить свое мнение о новом понятии в кратчайшие сроки. Знай о чем говоришь - и ты всегда будешь в себе уверен.
А осень обыкновенно пора любви.именно осень,а не весна. Весна - пора похоти.
Даю запал! вогонь! все-в цей день ви сміятиметесь нескінченно, і від цього у вас розболяться ЖИВОТИ і це замінить вам повноцінний обід!
Ах если б так...
для кожної розсудливої людини цінним є те, що дає їй можливість жити щасливо, довго, у міру можливості сповна насолоджуючись життям. Будь–які перепони, що зустрічаються на шляху людини до щастя цілком природно сприймаються нею як такі, що їх потрібно усунути, через це люди працюють з метою заробляти достатню кількість грошей, аби задовольняти свої культурно–духовні потреби, одружуються, розлучаються, тягнуться до влади, багатства, займаються благодійністю, але через ціж прагнення завжди бути щасливими, у глобальному масштабі зазнають занепаду моральні норми, скоюються злочини, теракти. Зазнаючи на собі усю тяжкість життєвої реальності, люди, намагаючись знайти відраду та потіху, завжди шукали полегшення від тих, хто міг реально допомогти їм, але довгий час не знаходячи дійсної полегкості, люди у всі часи вдавалися до активного спілкування, і це закономірно, адже у свідомості людини, котра протягом довгого періоду зазнає нестримне для неї пригнічення, постійно йде підсвідома боротьба за визволення, котра ускладнюється усвідомленням неможливості змінити об’єктивні умови життя, спрямовуючи їх до досягнення природного людського щастя, і коли ця боротьба досягає свого апогею, у людини встановлюється сукупність світоглядних ідей, котрі до певної міри стабілізують її життя.
Ідея полягає в тому, щоб умерти молодим, однак при цьому як можна пізніше.
У дійсності нікого не цікавить, чи дійсно ви такі нещасні, а тому ви цілком можете бути щасливими...
Я людина проста. Усе, що мені треба, - це сну достатнього для двох, скроні в достатньої для трьох і жінок у достатньої для чотирьох нормальних чоловіків кількості .
Отвечать в темах могут только зарегистрированые пользователи сайта